Riport:Tiszai Vivien – HolyChicks, The Pinups

Diktálja a tempót, energikusan dobol, csajokat tanít, divatot teremt. Idén jelent meg a  HolyChicks: EZMÁRAZ cimű 11 dalos nagylemezük. Mind saját szerzemény: kőkemény, vidám, munkával teli.

Tiszai Vivien a HolyChicks dobosa vagyok és a The Pinups-é

Szia Vivi! Honnan jöttél és most hol élsz?
Pécsett születtem, de Budapesten nőttem fel. Most Budán élek ami számomra is meglepő, mert mindig Pesten éltem. 🙂 Tök más vibe.

Hogyan jött  ritmus az életedbe?  
A zene mindig mellettem volt, mert apukám dobolt. Pink Floyd, DeepPurple szólt egyfolytában (szerencsémre). Tinédzser koromban jött aztán az ötlet hogy zenélni kéne, pusztán fiúzás szempontól inkább zenélni akartam mint groupiskodni 😀 kihúztuk a kalapból 3 másik csajjal a hangszereket és rám talált a dob 🙂 Karmikus talán? 😀 Ledzeppelinnek köszönhetem a kitartásom 😀 😀 főleg Bonzonak 🙂

Hol, kiktől tanultad a zenélést? Milyen szakmát, iskolát végeztél?
Aztán felvettek a Kőbányai Zene suliba és ott kezdődött az igazi rock and roll szerelem és a dob imádatom. Jávori Vili bácsinál kezdtem a suliban a tanulmányaim és Sramkó Jánosnál folytattam.

Zenekar-zenekarok. Milyen formációkban játszol?

  • HolyChicks: saját banda 4 éves és csupa jó fej barátnőkből áll a banda. Idén jelent meg az első nagylemezünk az EZMÁRAZ cimű. 11 dalos és mind saját szerzemény. Kőkemény, vidám munkával teli. Stílusilag rockos poppos. HolypopChickrock ezt szoktam mondnai rá. 
  • The Pinups: Szintén csaj zenekar. Nemrég szálltam be bandába , még jó hogy így tettem mert imádom a csajokat és a zenéjüket is. 
  • A Ludditák: rappelnek benne és Nagypál Orsi (Nyitva film- rendező) a főhős. Zenéjük punk -hiphop. Nem puha szövegekkel, 🙂 jó fejek nagyon. 

Melyek a legemlékezetesebb fellépéseitek?
Mindegyik buli emlékezetes :D, de kiemelném A MIYAVI előtt az A38on lévő koncertet, ahol full ház volt. Iszonyat izgultunk, de oda tettük magunkat. Illetve a Parkban az Intim Torna Illegál előtt, ami meg számomra nagyon tanulságos buli volt. Utána lettünk “felnőttebbek” és kezdünk kell sokkal keményebben dolgozni magunkon.

A legkínosabb koncert? Van olyan fellépés amit utólag viccesnek, cikinek, kihagyhatónak gondolsz?
 😀 😀 persze mikor nem volt senki a bulinkon, pedig 3 zenekar is volt aznap este. 😀 egymáséra tomboltunk. Mondjuk az inkább ugye vicces, nem kínos. Kínosra nem nagyon emlékszem 😀 lehet ezért volt kínos.

Mit jelent számodra a zene? Mit ad neked? Te tudsz ezzel adni?
 Egy hatalams kitartás csomag, ami sosem fogyhat el. Érzelmi intelligencia, halatamas alázat, ami önbizalommal kell hogy párosuljon . Elhivatottág , akaraterő, lustaság mentesség :D. Jó kommunikáció, aranyosság, szigorúság egyben . Fegyelmezetség jó lazán .

Milyen cégekkel és szervezetekkel álltok kapcsolatban?

Milyen személyes céljaid vannak a jövőben?
Amik eddig is, azaz zenekar és a saját karrierem építése.

Milyen projekten dolgozol most?
Tanítok, de csak csajokat dobolni. Várom szeretettel a dobolni vágyó hölgyeket! Tudom, ilyenkor jön az a kérdés: Miért csak Nőket? Nos, nagyon egyszerű erre a válasz. Mert ez egy jó célcsoport. Ilyet itthon nem csináltak még 😀 és a leányzók nem úgy kérik el a számom hahahah. Viccet félretéve, mert szeretem a női energiát.

Saját projectem, hogy nemsokára megjelenik az 5. dobos videóm, és most saját HolyChicks dalunkra dobolok kicsit többet mint a lemezen, hiszen ez egy dobos videó lesz.

Kövesd Te is Tiszai Vivi közösségi oldalait!

Vivi a CajonStudio Butterfly húros cajont használ. A bejegyzés nyitó képet Andelka Savovic, A cajonos utcai képet Barta Imre készítette.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük