Flamenco cajon és tánc tanítás 2019

Flamenco cajon

A négy órás workshopon betekintést nyerhetünk a flamenco cajón és tánc alapjaiba.


Cajon ár. Alapvető információk egy cajon vásárlásához.

Cajon ár

Könnyen hordozható, gyors, robbanásszerű sikerélmény a tanulásban. Nem utolsó sorban megfelelő a cajon ára, hogy felvegye a versenyt akár egy egyszerűbb dobfelszereléssel.


4 olcsó cajon mikrofon összehasonlítása. Csak kettő használható igazán.

Cajon Mikrofonok tesztelése

Egy gyors tesztelést végeztem 20.000.- Ft alatti cajon mikrofonokkal.


Melyik cajon való nekem? Sodronyos vagy húros?

Mihalik Ábel

Egy jó cajon vásárlása nem kis befektetés. Hogy melyik cajon illik hozzád, azt pontosan nem tudom. De ha a célt ismered, és az alábbi kérdéseket megválaszolod, a kör  szűkíthető.


Olcsó cajon – drága cajon

cajon belseje

Az ütőhangszeres piacon árban és minőségben egyre szélesebb a cajon választék. Mire érdemes figyelni olcsó cajon vásárlásakor?  


Cajon hangosítás 1 -mikrofonok

Fontos hogy tudd, mit is akarsz hallani. Tudd, milyen célra használod majd a mikrofont. Más jó stúdiózásra és más hangosításra.


Cajon hangosítás 2 -a gyenge láncszem

A leggyengébb láncszem meghatározza a cajon hangosítás végeredményét. Mik ezek a “láncszemek”? Cajonos technikai tudása  Cajon minősége  Mikrofon és hangrtechnika minősége: mikrofon-keverő-erősítő-hangfalak Adott tér akusztikája  Hangosító tudása.


Cajon hangosítás 3-dobosok mesélnek

Cajon mikrofonozása Az akusztikus hangszerek hangosítása nehezebb mint az elektronikus hangszereké, főként ha természetes hangzást szeretnénk elérni.   Hogyan érdemes bemikrofonozni egy cajont? Milyen mikrofont használjunk? Mire érdemes figyelni hangosításkor?


Cajon Kupon 5000Ft – 2019.július

Cajon Kupon

2019. júliusi kedvezmény a CajonStudio cajonokra. 5000Ft értékű kupont használhatsz fel.


Riport: Jankó Miki – a Rackajam perkása

Jankó Miki

Jankó Miki az Első Pesti Rackák dobosa, perkása és cajonosa.


Riport:Tiszai Vivien – HolyChicks, The Pinups

Diktálja a tempót, energikusan dobol, csajokat tanít, divatot teremt. Idén jelent meg az  HolyChicks: EZMÁRAZ cimű 11 dalos nagylemezük. Mind saját szerzemény: kőkemény, vidám, munkával teli.


Hogyan védd az ujjad cajonosként? 5 ötlet.

Kézi ütőhangszeresként mindannyian tudjuk, több órai gyakorlás vagy koncert után fájhat a kezünk és az ujjaink vége. Mit tehetünk ez ellen?


Balatoni Cajon Mini Tábor 2019

cajon oktatás

Újra indulnak a nyári Cájon táborok a Balaton északi partján.


Nyári Flamenco Cajón – Tánc Workshop 2018

Flamenco cajon - tánc workshop

Nyári Flamenco Cajón – Tánc Workshop 2018 A négy órás workshopon betekintést nyerhetünk a flamenco cajón alapjaiba a hazai CajonStudio által biztosított cajónok segítségével.


Cajon oktatás Budapesten – Tavaszi cajon kurzus 2018

Cajon kurzus 2018, cajon oktatás 2
Nyári Flamenco Cajon - Tánc Worshop 2018.06. 08. A tartalmat frissítettük. Tavaszi Cajon Kurzus 2018Oktató: Keönch László FarkasBudapest, 2018. 03. 11. Részletes program: 11.00-11.15 érkezés, beszerelés 11.15-13.45 oktatás (kis szünettel) 13.45-14.00 levezetés, kérdések-válaszok, kiszerelés :) Kölcsönhangszert  igény esetén biztosítunk... . Read more…